Samsara Masszázs Szalon

Masszázs Balatonfüred

Forró lávaköves masszázs

Az olajos masszázsforma, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismert az orvostudomány.

Balatonfüred Masszázs

 

A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre.

Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő. A kezelés speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombináljuk a masszázst és az aromaterápiát. A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

 

A masszázs elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stresszoldó hatása van. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja.

Bejelentkezés forró lávaköves masszázsra

Kata: 06703987809

 

Balatonfüred Masszázs

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 44
Heti: 50
Havi: 251
Össz.: 12 552
Oldal: Forró lávaköves masszázs
Samsara Masszázs Szalon - © 2008 - 2018 - balatonfuredmasszazs.hupont.hu