Samsara Masszázs Szalon

Masszázs Balatonfüred

ACCESS FACELIFT energetikai ránctalanítás

 

Milyen lenne az életed, ha sugárzóan fiatalnak és energikusnak éreznéd magadat?

Az öregedésről számos nézőpont kering a világban. Ennek jelei ott vannak a környezetedben. Látod mások arcán és testén, így azt tanultad meg, hogy nincs más lehetőség, öregedni kell és ez együtt jár bizonyos tünetekkel.

De mi van akkor, ha valójában nézőpontjaink teremtik meg a valóságunkat és éppen ezért jelennek meg az öregedés jelei egy bizonyos kor után? Mi van akkor, ha lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki mindenféle sebészeti vagy kémiai beavatkozás nélkül?

Az Access Facelift energetikai kezelés egy gyengéd, megnyugtató érintés az arcon, nyakon, dekoltázson. Visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és a testen.

 

Mire jók az Access Facelift energetikai kezelés során használt energiák?

Minden, amit az életed során gondoltál, tapasztaltál átvettél másoktól az a testedben fix nézőpontként rögzült és ez megmutatkozik arcodon. A kezelés során számos energiát meghívunk, ezek arra szolgálnak, hogy sejtszinten megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe. Kioldják a traumákat, eltüntetik azt, ami akadályozza tested harmónikus működését. Az Access Facelift 29 féle energiával dolgozik és ezek közül sok összetett energia, ezek elősegítik, hogy tested úra erőre kapjon és megfelelően műkődjön. Szóval ez nem csak a ráncok eltüntetéséről szól, hanem annál sokkal többről.

 

Mit nyerhetsz ezzel a kezeléssel?

  • bőröd rugalmassá, feszesebbé, ragyogóbbá vállhat
  • az öregedés jelei, mint a ráncok, foltok, megszünhetnek
  • sebhelyek, hegek elhalványulhatnak
  • a nap káros hatásaiból eredő bőrproblémák megszűnhetnek
  • az arc különböző bőrproblémái elmúlhatnak 

 

Bejelentkezés: 06703354438

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 44
Heti: 49
Havi: 250
Össz.: 12 551
Oldal: Access Facelift energetikai ránctalanítás
Samsara Masszázs Szalon - © 2008 - 2018 - balatonfuredmasszazs.hupont.hu